diumenge, 23 de desembre del 2012

GOSSIP GIRL I EL SEU FINAL

ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST L’ÚLTIM CAPÍTOL DE GOSSIP GIRL COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR...

Seguim amb el repàs dels capítols finals, ja portem One Tree Hill, House, Chuck i ara s'hi afegeix Gossip Girl que va finalitzar fa una setmana.

El capítol anterior no es que hagués acabat gaire bé per als protagonistes. En Chuck i la Blair acaben de presenciar la mort d’en Bart Bass i ara s’han d’amagar.

En Chuck farà tot el que pugui per a protegir a la Blair, i quan s’assabenti de que si es casa no poden obligar a la Blair a testificar no li quedarà altre opció. Tot i que de les sis temporades pràcticament les últimes cinc hem estat esperant la boda d’en Chuck i la Blair, no va ser per res del món el que ens imaginàvem. Ni església, ni vestit blanc, ni llargs dies de preparatius... la boda va ser al aire lliure, amb en Cyrus dirigint la cerimònia, i acabant amb la visita de la policia i en Chuck arrestat.




Però la pregunta és: QUI ÉS LA GOSSIP GIRL?

Who am I? That’s a secret I’ll never tell (Qui sóc jo? Això és un secret que mai diré)
Aixi començava la intro del capítol com ho ha fet en tots els capítols anteriors però aquesta vegada si que ho ha dit.
Les sis temporades giren la voltant d’una bolgger que poc a poc ha cobert totes els exclusives del Upper East Side i ha desvelat més secrets dels que es poden comptar. Cosa que passava en aquest món recobert de moda i luxes, cosa que escrivia. Però resulta que aquesta tafanera de la èlit de Manhattan és de Brooklyn. The Lonely Boy (El noi solitari) és el qui tot aquest temps ha estat darrere d’aquesta pàgina web. En Dan Humphrey és qui ha donat vida a la Gossip Girl, el qui ha donat mals de cap i ha desvetllat els secrets de tot els seus amics i familiars d’aquests.



Ningú s’ho esperava, si et pregunten el nom d’algú que discretament està a tot arreu i s’assabenta de totes les tafanejades dels adolescents, aquesta era la Dorota, com bé respon la Blair. Però es veu que no.



Una altra opció era la Kristen Bell, la noia que ha estat posant la veu a la Gossip Girl i de la qual es sabia que faria un cameo. Però el seu paper va consistir simplement en una actriu que es preparava el personatge de la Gossip Girl amb l’ajuda de la seva amiga Rachel Bilson per al càsting de la pel·lícula basada en el llibre escrit pel Dan.



Humphrey explica per a què escriu el blog. Només pots formar part de la alta societat si hi has nascut dins com la Blair, la Serena, el Chuck o el Nate... però un de fora sempre serà rebutjat i tractat malament. Ell volia entrar en aquesta espècie de club VIP, així que escrivint sobre ell en un blog llegit per tothom va aconseguir entrar-hi. Al final afirma que fins i tot va aconseguir més poder que la Blair.
Tot això ho escriu en l’últim capítol del seu segon llibre publicat per The Spectator.


Com en tot últim capítol d’una sèrie hi van haver:
- Flashbacks. Tornada a l’institut i com en Dan coneix a la Serena en una festa.


     

-Tornada de personatges com ara la Jenny, la Vanessa, o l’Eric.



- Invitats especials com ara la Kristen Bell, Rachel Bilson o Lisa Loeb.




- I una vista al futur.
Passat 5 anys on estaran tots els nostres protagonistes?
Doncs en una boda, la d’en Dan i la Serena. La Blair i el Chuck assistiran amb el seu fill, i el Nate estarà en campanya electoral ja que està com a candidat a l’alcaldia.


     

Però cal saber que la Gossip Girl no mor. Un altre noi solitari seguirà els passos d'en Dan.

XOXO,
GG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada