dimarts, 18 de setembre del 2012

CHUCK I EL SEU FINAL

ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST L’ÚLTIM CAPÍTOL DE CHUCK COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR...

Com he fet amb sèries com One Tree Hill o House avui penjo el resum del últim capítol de Chuck. Aquesta vegada l’he penjat quan la sèrie ha finalitzat a Espanya i no als Estats Units com anteriorment, tot i així espero que us agradi.


Tot el capítol no es que començi en bon estat, la Sarah no se'n recorda de res dels últims anys, el Chuck està deprimit , en Casey treballa en un equip a part...


Però els ànims positius de tota la família són màgics i això fa que poc a poc tot vagi millorant. Mentres transcorre el capítol et dones compte que la família ja no són el Chuck i la seva germana. La família d’en Chuck és molt més gran que això, tots i cada una dels protagonistes són com germans ... tots formen una gran família.


Aquest capítol tots van tenir el seu “moment estelar”
Començem per la actuació de Jeffster cantant Take On Me. I es que no es podien acomiadar de la sèrie sense fer una de les seves a lo gran.


Després tenim a l’Ellie i el Devon mudant-se amb la Clara cap a Chicago i acomiadant-se d’en Chuck, i deixant-lo sol per primer cop en anys.

Seguim per en Morgan i l’Alex i el seu anunci de que aniran a viure junts, m’ha encantat l’escena.

I després d’aquesta parella no podríem nombrar a altre al Coronel John Casey que té el seu moment estelar quan els hi dona la seva casa i se’n va a buscar el seu amor. Si, al final resulta ser un tros de pa.

Finalment tenim com no al Chuck i a la Sarah. Els dos a la platja asseguts, l'escena era bonica en si però amb els guions ho han millorat, i es que el moment del Chuck recordant els últims anys ha estat meravellós, només superat per l’última frase de la Sarah.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada