dimarts, 3 d’abril del 2018

THE BIG BANG THEORY 11x18

El mes passat ja us vaig avisar que venia un capítol molt especial de The Big Bang Theory i aquesta setmana per fi l'hem pogut veure. La sitcom protagonitzada per Jim Parsons ha tingut moltes estrelles convidades de gran renom i enguany ha decidit eixamplar la llista afegint a Bill Gates.

El capítol ha estat còmic com sempre però cal dir que el co-fundador de Microsoft té moltes virtuds, però les dots teatrals no són unes d'elles.


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL 'THE GATES EXCITATION' DE THE BIG BANG THEORY COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

El capítol comença amb la Penny sorprenent a la resta dels seus col·legues. A la feina li han donat la oportunitat de que sigui l'encarregada de rebre a l'empresari informàtic Bill Gates en la seva visita a Pasadena i a les oficines de la farmacèutica. A tots els hi costa creure el que la jove de Nebraska pugui estar tant de temps amb el seu ídol però, com ja és habitual, en especial a en Sheldon.

La notícia, com no podia ser d'altra manera, revoluciona al grup de nerds i la Penny tem que aquest sabotegin la visita del multimilionari, es per això que decideix ocultar tot tipus d'informació que té. Tot i així en Leonard aconsegueix l'adreça de l'hotel on s'allotja i juntament amb en Raj i en Howard decideixen anar a fer-li una visita.


Des de petit que en Hofstadter idolatra al geni de la informàtica i de fet fa uns anys ja el va conèixer, però la trobada no va resultar gaire agradable ja que tant bon punt el va veure es va posar a plorar. Ara té una segona oportunitat però l'esgarra igualment quan a part d'emocionar-se al veure'l acaba necessitant la seva corbata per a mocar-se.


Mentre els seus tres amics estant de visita a l'hotel en Sheldon està pensant si creure-s'ho o seguir pensant que és una broma de mal gust. Al llarg del capítol vivim moments molt graciosos com quan li fa la bugada a una desconeguda o com quan en Leonard decideix fer-li la guitza enviant-lo a altres hotels de la ciutat.

Però els últims riures arriben quan la Penny il·lusionada li diu a en Leonard que li ha organitzat una cita amb en Gates i per fi el podrà tornar a conèixer. Tot i l'intent d'evitar aquesta reunió al final en Bill el reconeix com a el noi que el va perseguir a l'hotel.


El capítol en sí ha estat molt bé, però com ja he dit a l'inici es nota que hi ha un que no és actor i no està acostumat a moure's davant les càmeres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada