dimecres, 10 de gener del 2018

THIS IS US 2x11

Abans de marxar de vacances This is us havia dedicat un episodi exclusivament a cada un dels germans. Ara, després d'una llarga aturada nadalenca, han fet un episodi que (en part) conclou les històries que van deixar obertes.

Avui parlarem de "The fifth wheel", un capítol que destaca per desmuntar un dels pilars de la sèrie: Els Pearson no són la família perfecte.


Resultado de imagen de this is us

ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL 'THE FIFTH WHEEL' COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

El capítol comença amb la família al complet anant a visitar a en Kevin al centre de rehabilitació. Només la família immediata entraran a la sessió, els "altres" (on estem? a Lost?) es lliuren.

La sessió comença fluixa. En Kevin, molt educat, demana perdó als seus germans i a la seva mare, però no sembla que tot quedi dit ni perdonat. És la psicòloga la que fa sortir la bomba: Cal que es parli d'en Jack. A partir d'aquí es diuen coses que els espectadors ja sabíem però que els personatges necessitaven verbalitzar. 

Comencen parlant de les addiccions. En Kevin diu literalment "Som una familia d'addictes", el pare amb l'alcohol, sa germana amb el menjar, son germà amb la feina i ell que està en aquest centre de rehabilitació.



La tensió es pot palpar, però no han fet més que començar. El segon tema que es tracta són els "favoritismes". En Jack sempre va estar pendent de la Kate i van tenir un relació molt especial amb ella, la Rebecca sempre va tenir preferència per en Randall i el va sobre-protegir, i sent la "fifth wheel" queda en Kevin que com que semblava no tenir problemes mai va tenir a algú a sobre seu.

Però per suposat al final del capítol el mal rotllo que es respirava dins de l'habitació desapareix quan els germans surten fora i s'asseuen a un banc a parlar. En Randall fa broma sobre com és el preferit de la Rebecca, en Kevin reconeix que la mort d'en Jack el va afectar més del que creia, i finalment la Kate confessa que els seus problemes amb el menjar són més greus del que havia dit. 



Personalment crec que és un dels millors capítols d'aquesta temporada, clar que encara queden uns quants per emetre i el nivell de This is us no fa més que augmentar dia rere dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada