dimecres, 20 de desembre del 2017

THE MARVELOUS MRS. MAISEL 1x02

Fa dues setmanes us parlava de la gran sèrie que és The Marvelous Mrs. Maisel i avui us vull parlar del seu segon capítol.


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL YA SHIVU V BOLSHOM DOME NA KHOLME DE THE MARVELOUS MRS. MAISEL COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

El capítol comença amb la nostra protagonista descobrint que ha d'anar a davant d'un jutge i necessita un advocat. Es veu que això d'estar detingut no va en funció de quants minuts passes a la garjola. Per relaxar-se va a esmorzar i després al gimnàs amb la seva amiga, com si fos un dia normal. 
A classe de gimnàstica hi ha dos tipus de dones: les que hi van per a poder prendre Cheese cake per postres i les que hi van perquè han de trobar parella. A mig exercici la Midge s'adonarà que ha canviat de grup, que s'esforça més que mai en els exercicis i fins i tot pot ser que estigui suant.


Acte seguit veurem com reaccionen els pares i els sogres a la separació dels seus fills. En Moishe (pare d'en Joel) va a treballar al taller com si fos un dia normal, i quan rep la visita del seu fill dient que ha tallat amb la Miriam, el cala en seguida i li pregunta pel nom de la secretaria. En Abe (pare de la Miriam) és professor d'universitat i fa veure que no passa res fins que li explica als seus alumnes com un vector no pot decidir tallar amb un altre vector i deixar-li tot l'embolic al pare del vector.

Per la part femenina tenim a la Rose (mare de la Miriam) que decideix gastar-se els quartos en anar a una vident per a que li digui que tot anirà bé. En canvi la Shirley (mare d'en Joel) s'ha empescat en fer un sopar tota la família junta per una última vegada.


I arriba el dijous a la nit, i ja sabem com de bona és la Amy Sherman-Palladino escrivint reunions familiars... Moltes discussions, molts retrets, però sobretot una bomba final: En Joel està arruïnat i la casa és propietat del seu pare.  

"Ya Shivu v Bolshom Dome Na Kholme, això és rus fill de puta". Així comença el segon monòleg de la Midge que aclaparada per la situació familiar decideix desfogar-se pujant a l'escenari i cagant-se en tot. Com no, després d'insultar al policia acabarà fent la seva segona nit a comissaria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada