dilluns, 11 de desembre del 2017

MARK SCHWAHN ACUSAT D'ASSETJADOR

Tristament en els últims mesos, setmana sí setmana també, surten a la llum nous casos d'assetjament sexual a Hollywood. Avui toca parlar d'un més, un que ha sacsejat greument el canal The CW. Mark Schwahn va ser productor, guionista i creador de One Tree Hill, des d'aleshores ha produït sèries com Arrow, Supergirl, The Flash i Legends of Tomorrow totes elles del canal The CW. La cadena americana, que no es troba en el seu millor moment, s'ha vist greument colpejada al assabentar-se de les acusacions cap a un dels membres més importants de les seves files. 

Resultado de imagen de mark schwahn

Sophia Bush i altres actrius de One Tree Hill han decidit donar suport a una guionista que recentment ha parlat sobre l'assetjament sexual que va patir mentre treballava en el drama de la WB (l'antiga CW). Wauchipe (la guionista) no va mencionar a Schwahn pel seu nom en la seva sèrie de tuits on explicava el que li va passar al seu primer lloc de feina (aquí la sèrie de tuits), però no s'ha tardat gaire en descobrir de qui es tractava.

Bush (Brooke) s'ha unit a Hilarie Burton (Peyton), Bethany Joy Lenz (Haley) i 15 membres més de l'equip del drama juvenil en la publicació d'una declaració conjunta acusant al creador de la sèrie Mark Schwahn d'assetjament sexual. A la declaració comenten que aquesta s'ha fet "per a unir-nos en suport a les guionistes de One Tree Hill Audrey Wauchope i Rachel Specter".


La carta publicada per Variety deia: "El comportament de Mark Schwahn durant el rodatge de One Tree Hill va ser una cosa així com un 'secret a veus'. Moltes de nosaltres vam ser, en diversos graus, manipulades psicològica i emocionalment. (...) Moltes de nosaltres ens vam posar en posicions incòmodes i vam haver d'aprendre ràpidament a defensar-nos, a vegades fisicament, perquè no ens va que dar clar que els supervisors en la sala no eren els protectors que es suposava que havíen de ser. (...) Més d'una dona en el nostre programa va tenir una trajectòria porfessional en perill".

Qui també s'ha unit a les seves ex-companyes de televisió han estat Chad Michael Murray (Lucas) i James Lafferty (Nathan). El primer ho va fer retuitejan a Bush i Burton: "Estic molt orgullós de nombrar a aquestes dones la meva família. No us ho podeu imaginar". Lafferty en canvi va penjar una llarga declaració on deia: "Aplaudeixo a totes les dones de One Tree Hill, a totes les dones de la Terra, que s'encaren a un sistema que els ha fallat en el passat i en aquest moment".

Resultado de imagen de lafferty murray bush

Gràcies en part per tot aquest suport rebut, Mark Schawhn està pagant les conseqüències del seu comportament. Actualment era showrunner de la sèrie de E! The Royals, que està per la seva quarta temporada, però la productora ha anunciat que ha suspès al assetjador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada