dijous, 5 d’octubre del 2017

PAULEY PERRETTE DEIXA EL NCIS

L'actriu americana ha anunciata través de les xarxes socials que deixarà el NCIS quan acabi la quinzena temporada. Després de diversos rumors, Pauley Perrette va prendre la iniciativa i va confirmar-ho a través del seu compte de Twitter.


És un dels 3 membres de l'elenc original que quedaven a la sèrie, juntament amb Mark Harmon i David McCallum. Perrette va començar a donar vida a l'Abby Sciuto el 2003, i com han fet el seu company Michael Weatherly o la Cote de Pablo ha decidit deixar la sèrie.

L'actriu ha volgut deixar clar que no deixa el NCIS perquè hi hagi mala relació amb els companys ni els responsables, i tampoc perquè vulgui emprendre una nova carrera en altres camps. Segons explica, la decisió la va prendre l'any passat, però encara no es sap si està preparant un nou projecte.

Resultado de imagen de pauley perrette 2017

Com era d'esperar, l'equip del NCIS està planejant una gran festa de comiat per a l'actriu. Després de l'anunci de la Pauley Perrette, els productors executius han promès dir adéu al personatge singular d'una manera especial. L'Abby és una noia que a inspirat a milions de fans arreu del món i per tant no serà un comiat fàcil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada