dilluns, 9 d’octubre del 2017

EPISODES I EL SEU FINAL

Ahir al vespre als Estats Units es va emetre l'últim capítol de Episodes, la sèrie protagonitzada per Matt LeBlanc. Un últim intent per treure's l'etiqueta de "Joey de Friends" i crear una nova com a "Matt LeBlanc".

ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST L'ÚLTIM CAPÍTOL DE EPISODES COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

El capítol començava després que en Matt "passés" del nou guió que havien escrit en Sean i la Beverly. El duo havia abandonat la seva sèrie per emprendre aquest nou projecte i l'estrella de Hollywood els havia deixat a l'estacada.

La cosa semblava complicada per acabar bé. La parella de britànics es sentia molt traïda, i en LeBlanc tenia una nova sèrie que pintava bé i no sentia cap tipus de remordiments.


Mentre tant, la Beverly ajuda a la Carol a preparar el seu judici. L'acompanya als jutjats i intenta clamar-la quan veu a la Helen, però tot acaba molt diferent a ho previst. La ex-parella acaba tancada al lavabo i confessant-se tots els sentiments que s'havien amagat. En resum, el fill/a de la Carol té una nova "mama".


Els Lincoln se'ls hi acut una idea que sembla molt bona! Escriuen un guió pilot i just quan estan excitats amb el seu petit èxit apareix de nou en Matt demanant perdó i els convenç que ell és l'actor perfecte per a aquell paper.



A l'escena final tot s'arregla.  Sota el meu punt de vista el final ha quedat una mica apanyat a l'estil Dawson's Creek. La sèrie de dins de la sèrie que tracta del mateix que la sèrie acaba sent una realitat.

No hi hauran més "Episodes" però com a mínim tots han obtingut el final feliç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada