dimecres, 27 de setembre del 2017

YOUNG SHELDON I EL SEU PRINCIPI

L'any passat amb la voluntat d'ampliar el contingut del blog vaig començar a escriure reviews sobre els primers capítols de sèries que s'estrenaven als Estats Units. Enguany, aprofitant la bona acollida que van tenir aquells post, vull seguir amb la "secció".

I per estrenar les reviews d'aquesta temporada començo amb la que crec que serà una de les sitcoms revelació: Young Sheldon.

La nova aposta de la CBS es presenta com una comèdia forta d'aquesta temporada. El spin-off de The Big Bang Theory es va estrenar en una nit complicada ja que la majoria de canals oferien novetats a la seva graella. Hi havia molta expectació i molta pressió per veure quanta audiència aconseguia reunir davant la pantalla i la veritat és que se'n ha sortit prou ve, clar que tenint de teloner la sèrie més vista dels Estats Units sembla més fàcil dir-ho. El nou capítol de The Big Bang Theory va aplegar a gairebé 17 milions d'espectadors i Young Sheldon va mantenir-ne 16.5 milions, fent que la CBS fos la cadena líder indiscutible de la nit.

Resultado de imagen de young sheldon

ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL PRIMER CAPÍTOL DE YOUNG SHELDON COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Deixeu-me aclarir que només amb l'inici Chuck Lorre ja m'ha guanyat. Senyores i senyors el primer capítol de Young Sheldon comença amb ni més ni menys que el Dire Straits i el seu "temazo" de Walk of Life. I amb aquest bon humor i bon rollo al cos com voleu que no em sembli estupenda la nova sèrie?!

En general és una mica el que es podia esperar, una clara intenció d'allargar el llegat d'aquest meravellós personatge que es diu Sheldon Cooper, i es molt d'agrair que sigui el mateix Jim Parsons el qui posi la veu en off. I amb aquesta bona base sembla que la sitcom no es pugui esguerrar. 

Imagen relacionada

La trama de la sèrie en general (sóc conscient que només he vist un capítol i que per tant ho hem d'agafar amb pinces) no és gens important, de fet no han mostrat res que no sabéssim, però té les seves frases que no t'esperes, aquests sarcasmes que en Sheldon no és capaç d'identificar, i un joc constant amb l'espectador que la fa entretinguda.

També veu de moltes coses que s'han anat provant a The Big Bang Theory i saben que funciona com la crítica a la religió o el fet que el protagonista sigui conscient de la seva intel·ligència. Han "innovat" per dir-ho d'alguna manera amb el punt de vista innocent de la vida, amb el no saber la que li espera.

Resultado de imagen de young sheldon church

La seguiré veient?: Sí. 
M'enganxaré a la sèrie i no podré viure sense veure el nou episodi?: No.
Crec que amb aquestes dues preguntes us defineixo bastant bé els meus sentiments respecte a Young Sheldon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada