diumenge, 27 d’agost del 2017

VACANCES SERIÈFILES

Avui que s'acaben les vacances d'estiu per a molts de nosaltres he decidit escriure sobre alguns viatges que he fet al llarg de la meva vida a llocs que si sou amants de les sèries probablement us sonaran.

El primer lloc del que us parlaré és possiblement el menys conegut. Si us parlo d'un bar que originalment es deia The Bull and Finch probablement no us ve res al cap, però si us dic que després de gravar una sèrie es va passar a dir Cheers de ben segur que sabeu de quin us parlo. El bar es troba a Boston, al 84 de Beacon Street, i tot i que no hi ha cap cambrer guapo que es digui Sam si que hi ha l'entrada que es conserva intacta amb les seves escales des de 1982 quan es va començar a gravar Cheers. Si aneu allà trobareu que l'interior del bar no s'assembla gaire a la imatge que veiem per la TV degut a que els interiors estaven gravats en un plató a part, però el que si que trobareu és un bon ambient i molta gent. 

Un petit apunt: Si de debò desitgeu veure l'interior del bar que es veia a la sèrie original aneu al Faneuil Hall, a la zona del Quincy Market, hi trobareu un restaurant que reprodueix l'escenari de la sèrie i té uns preus molt més assequibles, a part, també hi ha molt a prop una botiga on et pots comprar souvenirs amb la marca de Cheers.



El segon lloc del que us parlaré és el que menys m'esperava que fos així. Vaig viatjar a New York després de veure les 10 temporades de Friends i per omplir aquesta manca de Rachel i Ross a la meva vida vaig visitar el bloc d'apartaments on vivien els protagonistes. Com he dit no m'esperava que fos així perquè és diferent a la imatge que dóna la comèdia. L'edifici que surt a la televisió és més alt que el real ja que hi van afegir pisos digitalment, a sota dels pisos no hi trobem el Central Perk (tot i que n'hi ha un que se li assembla), i a diferència de la imatge que tots tenim dels carrers de Nova York (plens de gent i de turistes) l'edifici en qüestió es troba en una zona molt tranquil·la i molt maca de visitar. Tots els fans de la sitcom tenen parada obligatòria en aquesta cantonada.

Resultado de imagen de friends building

I pel final deixo un lloc que vaig visitar sense haver vist la sèrie. En aquest cas ens canviem de continent i ens ubiquem a Londres, concretament al 221b de Baker Street. Vaig visitar la casa de Sherlock Holmes molt abans que gravessin la sèrie, però el lloc ja era molt conegut per les novel·les de Sir Arthur Conan Doyle. Es tracta d'una casa d'estil victorià i l'entrada al museu té un preu de 6 lliures que val la pena pagar. Una vegada dins veureu les habitacions d'en Sherlock i d'en Watson i la sala amb l'estufa de llenya i un expositor de pipes i gorres. Les estances ens recorden com i on vivia el detectiu més conegut de la història, tot és súper realista i té moltes coses curioses sobre Sherlock.

Resultado de imagen de 221b baker street

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada