dimecres, 10 de maig del 2017

PRISON BREAK 5x06

La setmana passada escrivia sobre un capítol que em va deixar una mica decebuda i avui toca parlar sobre Phaecia el capítol que es va emetre ahir als Estats Units amb l'esperança que estigui millor.


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL PHAECIA DE PRISON BREAK COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Comencem el capítol amb en Michael i companyia intentant escapar del país. No ho poden fer ni amb avió ni amb tren i amb vaixell. Solució? Pillar el cotxe d'un que els ha estafat i traït en diverses ocasions. L'Omar ha aconseguit en poques paraules definir la dinàmica entre en Whip i en Michael, aquesta relació pare-fill que sembla que tinguin i que ha passat a un segon pla amb l'arribada d'en Linc.

La segona escena notable és de la Sheba tirant la canya a en Lincoln i prometent-li una copa quan es tornin a veure. La seva relació s'ha anat desenvolupant al llarg dels últims capítols i no cal ser pitonissa per a saber com acabarà.


A l'altre banda de l'Atlàntic els agents de Poseidon aconsegueixen localitzar als quatre fugitius i els hi envien convidats que són fidels seguidors d'Abu Ramal i que se'ls volen carregar sí o sí. Al final seran ells els perjudicats i en Cyclops l'encarregat de rematar la feina.

A la gasolinera en Michael intenta comunicar-se amb algú, però per problemes de connexió no aconseguim veure-li la cara. De nou els tatuatges del Scofield prenen joc a la partida i nosaltres seguim sense saber el seu significat.

A mig camí "perden el mapa", l'Omar era l'encarregat de mostrar-los el camí i després de ser disparat pels terroristes, mor i deixa desubicats a la resta del grup. Els problemes continuen quan sortegen qui dels quatre es quedarà en el cotxe sense benzina i quins seran els afortunats en arribar al poble. La sort no els acompanya i els dos germans es separen tot i la discrepància d'en Lincoln.


És en aquest moment quan presenciem una nova faceta d'en Ja, aquesta que en Michael deia que tenia i que encara no ho acabàvem de creure. El fan de Freddy Mercury aprofita un dels seus pocs moments de sobrietat per a observar el cel i veure que hi han gavines que els poden guiar. També és aleshores quan el veiem en pau i interaccionant amb els nens del poble, sembla un home feliç.

La baralla en mig del desert continua, en Michael i en Cyclops estan decidits a acabar l'un amb l'altre. Primer és el fugitiu el qui li clava un tornavís a l'ull bo i el deixa definitivament cec, però el terrorista no es queda curt quan el fereix amb anticongelant. Al final en Michael agafa el cotxe amb gasolina i comença un camí en busca del rastre que li a deixat el seu germà.


De nou tornem a veure en Michael preocupat per la seva vida i dedica aquells que creu que seran els seus últims minuts a pensar en la Sara i el seu fill. Però per suposat que el nostre heroi no mor, des del poblet marítim llencen focs artificials que l'ajuden a recuperar el rumb i a retrobar-se amb els altres.

Com haureu notat en aquest capítol ha faltat molta gent. Ni en T-Bag, ni la Sara, ni el C-Note, ni el malvat marit, ni tan sols en Sucre que segueix desaparegut des del primer capítol. No sé si és per problemes d'agenda o el perquè de tanta poca gent, però la temporada s'acaba, queden només 3 capítols i hi ha molts fronts oberts. 

Per una altra banda acaba amb en Michael ferit greument i necessita un doctor amb urgència. A algú més li ve al cap la Dra. Tancredi? Doncs sí! Perquè just després de veure el capítol i pensar això (SPOILER) vaig llegir que la setmana que ve el matrimoni es retroba!

Tot i no ser un episodi fora de sèrie, ha aconseguit que l'acabi amb moltes ganes de veure el següent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada