dimecres, 12 d’abril del 2017

PRISON BREAK 5x02

La setmana passada vaig escriure la review del primer capítol d'aquesta nova temporada, i seguint la línia avui toca escriure sobre Kaniel Outis, el capítol que es va estrenar ahir al vespre als Estats Units.


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL KANIEL OUTIS DE PRISON BREAK COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

D'una manera molt apropiada aquest capítol es diu Kaniel Outis, i es que durant aquests 40 minuts descobrirem qui és aquest home, com ha canviat en Michael Scofield aquests últims anys. Així com la setmana passada em queixava de la falta d'informació sobre el pres, aquesta setmana ja no puc dir el mateix.

En l'últim capítol vam deixar a en Lincoln preocupat perquè en Michael negava conèixer'l, ara podem estar tranquils perquè el cigne d'origami torna a entrar en joc quan un nen deixa la figuereta de paper a la porta de l'habitació de l'hotel amb una nota: Xeic de la llumEn Kaniel Outis o Michael o com es digui no necessitarà l'ajuda del seu germà per a sortir d'Ogygia perquè té un altre pla que implica als seus companys de cel·la i alguns contactes de l'exterior.


Mentrestant la Sara veu el video que li ha enviat en Linocln i comença a buscar informació sobre que n'ha sigut d'en Michael i perquè està a la presó de Yemen. Al visitar les oficines del Departament d'Estat es retroba amb el seu antic nemessis, l'agent Kellerman, que li explica que en Michael és un assassí que va matar al director de la CIA.


A Yemen en Lincoln li ofereix diners a la Sheba a canvi que l'ajudi a desxifrar el missatge. Juntament amb en C-Note aniran al "barri xungo", que està controlat per ISIL, en busca del enginyer elèctric que pot tenir informació sobre en Michael. Resulta que l'home és el pare d'un altre pres per homosexualitat i ha d'ajudar al seu fill i a alguns companys més a sortir de la presó. 

De nou dins de la presó en Michael demana un xiclet al seu company. "This piece of gum will set off a series of events that will finish on the other side of the world" (Aquest tros de xiclet desencadenarà una sèrie d'esdeveniments que acabaran a l'altre banda del món), i quanta raó tenia. Amb el xiclet i una pila fa foc, amb el foc calenta aigua, amb l'aigua s'escalfa el front, i després d'unes quantes coses més inclosa una pallissa a la infermeria, tot això acaba amb una trucada a una pizzeria.


En Lincoln ha salvat al Xeic i la seva filla i miraculosament aconsegueixen tornar a l'altre barri i estar "fora de perill". Un cop allà els explica la seva missió i fa destellar els llums de Ogygia per a fer-los saber que el pla d'escapament està en marxa. 

Recordeu la trucada a la pizzeria? A l'altra punta del món està la Sara anant a buscar al seu fill a l'escola, però en Mike no ha sortit amb la resta dels nens. Desesperada el crida i el troba a prop del parc, el petit està buscant el noi de la pizzeria que li ha donat una flor. Però aquesta no és una flor qualsevol, és una rosa de paper igual a la que en Michael li va donar a la Sara quan estaven a Fox River. Dins dels pètals hi ha escrit un missatge: Hide everyone, the storm is coming (Amaga a tothom, la tempesta s'acosta).


Però ho millor de Prison Break sempre són els finals. En Michael i en Sid reben el senyal del seu pare, queden 24h per fugir. Però el Ramadà ha començat i els pitjors presos de Yemen surten d'aïllament per a estar amb la resta dels reclusos, entre ells Abu Ramal, el pitjor dels pitjors. Sembla que la vida per Scofield i companyia s'ha complicat, però tan aviat com alliberen a Ramal es dirigeix cap a en Michael i l'abraça. Els dos són col·legues i fugiran junts l'endemà.


En aquest segon capítol hem pogut saber més sobre la vida d'en Michael, i sembla que la temporada va in crescendo, tot i que potser és massa aviat per a dir-ho. A poc a poc van sorgint aquestes petites intrigues que ens deixen enganxats a la sèrie com per exemple la mania d'en Kellerman per a que la Sara begués del got, i sobretot el gran interrogant sobre si en Michael és el heroi o el malvat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada