diumenge, 30 d’abril del 2017

GILMORE GIRLS ALS EMMY

Per fi Gilmore Girls té l'aprovació dels Emmy i és d'una forma poc convencional. Gilmore Girls a year in the life competirà en la propera edició dels premis en la categoria de sèrie limitada, lluitant pel títol contra grans noms com Big Little Lies, Feud o American Crime.

L'encarregada d'informar a la premsa ha estat Lauren Graham que va enviar aquesta postal a la majoria dels grans mitjans de comunicació.

Salutacions des de Stars Hollow!
Amb les votacions dels Emmy en girant la cantonada, estem segures que estareu posant-vos al dia amb un munt de televisió, inclosos els quatre capítols de 90 minuts de Gilmore Girls: A Year In The Life de Netflix - que està oficialment en la carrera per a Excepcional Sèrie Limitada! La Rory i jo creiem que no hi ha res millor en una estona de sofà que llaminadures recent fetes de la cuina de la Sookie.
Gaudiu!
Lorelai Gilmore

Sota el meu punt de vista la creació d'Amy Sherman-Palladino és la clara guanyadora , i no perquè aquesta temporada fos una cosa fora de sèrie, sinó per la gran trajectòria que ha tingut Gilmore Girls durant tots aquests anys i la falta de reconeixement que hi ha hagut per part de l'Acadèmia.

Ara és el moment de compensar tots els errors que s'han comès en el passat i arreglar-ho donant la figureta a aquesta gran sèrie. Però aquesta, com he dit, és la meva opinió, també he de dir que tocant de peus a terra, competeixen en una categoria molta forta contra grans sèries, i la probabilitat que acabin guanyant elles és ínfima.

Imagen relacionada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada