dimecres, 21 de setembre del 2016

THIS IS US I EL SEU PRINCIPI

M'he adonat que sempre escric posts sobre els últims capítols de les sèries, que si Castle i el seu final, que si Parenthood i el seu final, que si Two and a Half men i el seu final... però que hi ha de les sèries que ara comencen, aquelles que gairebé ningú coneix i d'aquí un temps estaran en boca de tots? Ja era hora de donar la meva opinió sobre els primers capítols!

Aquesta setmana s'ha estrenat This is Us, la nova sèrie de la NBC que ha aconseguit seduir a tota la crítica i que es presenta com una de les apostes més fortes d'aquesta temporada. El seu trailer es va fer viral des del primer minut, va superar els 15 milions de visualitzacions a les 48h de penjar-lo al Facebook oficial, i a la setmana ja acumulava més de 40 milions, així que hi havia molta expectació i molta pressió per veure quanta audiència aconseguia reunir davant la pantalla. De moment es pot dir que la prova de foc l'ha superat amb nota, el dimarts al vespre va atrapar a 10 milions d'espectadors davant la televisió, xifra que donava a la NBC el lideratge de la nit i que deixava bastant allunyat el seu rival més proper.  Aquest èxit ha marcat història en el canal que des d'Abril del 2010 amb Parenthood no havia aconseguit que una sèrie obtingués tant bons resultats.


El capítol comença fent referència a una estadística publicada a la Wikipèdia sobre quantes persones en el món comparteixen aniversari (prop de 18 milions), no hi ha evidències que demostrin que complir anys el mateix dia crei algun tipus de vincle, i si hi són la Wikipèdia encara no els ha descobert. Així ens comencen a presentar a quatre personatges que aparentment no tenen res en comú més enllà que la seva data d'aniversari, tots ells fan 36 anys:

  • En Jack celebra el seu aniversari com cada any amb la seva dona, la Rebecca, això si, aquest any és una mica especial ja que d'aquí poc seran pares de trigemins.
  • La Kate és una assistent personal que el dia del seu aniversari es proposa baixar de pes d'una vegada per totes.
  • En Kevin és un actor que no està gens satisfet amb la seva feina i "explota" un dia en ple rodatge i davant de tota l'audiència.
  • En Randall és un home d'èxit empresarial que ha decidit seguir la pista del seu pare, un home del qual la única informació que té és que el va abandonar el dia que va nèixer davant del parc de bombers.

El capítol segueix avançant i presentant-nos la vida dels quatre personatges. La veritat és que després de tantes promos i trailers tant llargs pràcticament totes les escenes ja s'havien vist. Arribem al final del capítol sabent que la Kate i el Kevin són germans i que el part de la Rebecca s'ha complicat. Però la sèrie fa un gir inesperat quan es descobreix que en Jack i la Rebecca són els pares de la Kate i el Kevin i que després de perdre el seu tercer fill decideixen adoptar a en Randall, un nen que ha anat a parar al mateix hospital on estaven ells. Totes les històries estan connectades per què tots ells són de la mateixa família.


This is Us es presenta com una sèrie dramàtica que va directament al cor, i en el primer capítol ens han ofert això i més. Una magnífica actuació de Milo Ventimiglia (que jo personalment encara no l'havia vist en escenes tant dramàtiques) i tots els seus companys de ben segur que fan que la sèrie arribi lluny. De moment només ha ha encàrrec per una temporada de tretze capítols però veient com reacciona l'audiència podria ser que s'incrementés la quantitat a 22. Si aconsegueixen fer cliffhangers com aquest al final de cada episodi, aquesta sèrie té un futur d'èxit assegurat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada