dissabte, 6 de juliol del 2013

10 DIES PER A LA TERCERA DE SUITS

Queden pocs dies per a què Suits comenci la seva tercera temporada així que us penjo la recomanació per a que tots pugueu gaudir de la sèrie durant aquestes vacances d'estiu.


És una sèrie d’advocats de Nova York però el fil de la sèrie no són els casos sinó la vida dels protagonistes.


Mike Ross és un noi amb una ment excepcional que recorda tot detall del que llegeix, això el fa un bon advocat ja que es sap les lleis de pe a pa. Però per a ser un advocat no només cal saber-se les lleis, també has de tenir un títol universitari cosa que ell no té. I no és que no tingui la carrera d’advocat, és que no té cap carrera. El van expulsar de la universitat per fer trampes i això va fer que  passes a una vida de drogues i la seva feina fos fer exàmens en nom d’altres persones. 

I com és que treballa d’advocat? Aqui entra el seu company. Harvey Specter és un advocat llicenciat per Harvard, un dels millors negociadors de tot Nova York, amb el poder de llegir les persones. El bufet Pearson and Harman el fa soci majoritari i ha de contractar un altre advocat, concretament un de Harvard. 
Segons en Harvey tots els advocats de Harvard són capullos estirats i ell és l’excepció que confirma la regla, i això el porta a contractar a en Mike mentint a la seva cap i fent-lo passar per un advocat de Harvard.


Actualment Suits té dues temporades i estrenarà la seva tercera temporada aquest estiu. Al igual que moltes de les sèries del canal USA Characters Welcome no és gaire coneguda però és molt recomanable. Té un toc d’humor però també es tracten temes de l’actualitat mitjançant els judicis, i com tot té una mica de culebrot en la vida dels personatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada