dissabte, 9 de febrer del 2013

RECOMANACIONS DE SÈRIES (Sherlock)


I aquí ve una altra recomanació d'una sèrie policíaca. En aquest cas Sherlock Homes no té gaire secret. Tothom ha sentit a parlar alguna vegada del meravellós personatge creat per Arthur Conan Doyle, i la versió creada per Steven Moffat i Mark Gatiss no és que hagi rebut gaires menys elogis. Ens sorprèn per la llarga durada dels seus capítols i la curta de les seves temporades.


Holmes viu al 221B Baker Street amb el Watson, el seu únic amic, és ajudant de la policia (ofici que s’ha inventat ell) i posa dels nervis a tothom perquè sap analitzar les persones perfectament.
De moment tot s’assembla a les novel·les, ara bé, viu al Londres del segle XXI, és addicte als telèfons mòbils, escriu un bloc... però tots aquests avanços no impedeixen que segueixi ignorant coses tan bàsiques com el nom de la galàxia on vivim.
Han aconseguit fer un personatge semblant però a la vegada diferent al Sherlock que tots coneixem, una versió del detectiu que fins ara mai s'havia vist.


La recomano per la meravellosa actuació tant de Benedict Cumberbatch com de Martin Freeman. Tot i haver aconseguit molts premis personalment crec que encara han de pujar a molts escenaris a per més guardons.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada