dissabte, 24 de novembre del 2012

RECOMANACIONS DE SÈRIES (Psych)

Potser si la començeu a veure ara feu una mica tard ja que té diverses temporades però  la veritat es que té un humor boníssim. Tot i ser una sèrie policíaca els casos són ho de menys.


Shawn és un noi amb una ment privilegiada. A causa de l’educació que va tenir de petit, son pare volia que fos un gran detectiu, ara és fixa en tots i cada un dels detalls dels llocs on entra, és un Sherlock Holmes a la vida real. 
Però a això ell mai ha sabut com treure-li ni utilitat ni valor ja que ell no vol ser policia i això ha fet que la relació amb el seu pare estigués molt destrossada. Ha treballat en tot tipus d’oficis però no dura més d’una setmana ja que treu de polleguera als seus companys dient veritats que ningú està interessat en saber. A causa d’uns problemes que té amb la policia es fa passar per vident, i això l’inspira a crear una empresa de detectius vidents privats amb l’ajuda dels seu amic inseparable, en Gus. 
Aquesta empresa servirà per a riures dels vidents, dels que consulten els vidents, de la policia i d’ells mateixos. La policia demanarà ajuda a l’empresa molt a sovint i cada capítol serà un cas ple de riures, bromes i misteris.


Psych té 6 temporades i estrenarà la seva setena temporada el 27 de Febrer. La sèrie és emesa pel canal USA Network.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada